Hocam selamlar, üyelik fiyatlarına baktımda gerçekten çok fazla geldi bana. 2017 de "Zaten Ahım Şahım Bir Fiyat Da Yok.."
yazmışsınız sanırım o zamanlar fiyatlar böyle değildi.
VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!
Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..
Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..
-
Sivasli_14
- Site Admin

- Başlıklar: 4463
- Teşekkür Etti : 1187
- Teşekkür Aldı : 29842
Aleyküm selam,
Yine ahım şahım fiyatlar yok ki ? 4 kisilik bir aile dışarı çıksa yemek yese birşeyler içse fiyat bu kadar gelir. Ayrıca CD/Kaset fiyatlarından haberiniz yok sanırım. Sitede yaklaşık olarak 5 TB Yakın müzik bulunmaktadır. Az bile yazılmıştır. Sitenin senelik gideri ve üyeliklerle alınan CD/Kasetleri hiç saymıyorum bile. Tabiki illaki almak zorunda değilsiniz. Paylaşım yaparakta sitemizdeki her bölümden sınırsız faydalanabilirsiniz...
Yorumunuz için yinede teşekkürler.
İyi geceler dileriz.
Yine ahım şahım fiyatlar yok ki ? 4 kisilik bir aile dışarı çıksa yemek yese birşeyler içse fiyat bu kadar gelir. Ayrıca CD/Kaset fiyatlarından haberiniz yok sanırım. Sitede yaklaşık olarak 5 TB Yakın müzik bulunmaktadır. Az bile yazılmıştır. Sitenin senelik gideri ve üyeliklerle alınan CD/Kasetleri hiç saymıyorum bile. Tabiki illaki almak zorunda değilsiniz. Paylaşım yaparakta sitemizdeki her bölümden sınırsız faydalanabilirsiniz...
Yorumunuz için yinede teşekkürler.
İyi geceler dileriz.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
-
Sivasli_14
- Site Admin

Özel mesaj ile gerekli bilgilendirme yapıldı..
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
-
erkanxx1
- Forum Üyesi

- Başlıklar: 1
- Teşekkür Etti : 6
- Teşekkür Aldı : 2
evet sayın admin ben ilerki aylarda premium üyelik alacam elimde olan cd ler çoğu paylaşılmış burda cd fiyatları çok pahalı nette herkez tuturabildiği fiyata satıyor bulnumuyor diye genede paylaşılmış albümleri paylaşmamı isterseniz genede paylaşırım direk cd kalıbı olarak yalnız primium üyelik banka yada kredi kartı olurmu
-
Sivasli_14
- Site Admin

Özel mesaj ile bilgilendirme yapıldı.erkanxx1 yazdı: 01 Oca 2026, 09:06 evet sayın admin ben ilerki aylarda premium üyelik alacam elimde olan cd ler çoğu paylaşılmış burda cd fiyatları çok pahalı nette herkez tuturabildiği fiyata satıyor bulnumuyor diye genede paylaşılmış albümleri paylaşmamı isterseniz genede paylaşırım direk cd kalıbı olarak yalnız primium üyelik banka yada kredi kartı olurmu
Ben Bir Acep İle Geldim,
-
Sivasli_14
- Site Admin

Gerekli bilgilendirme Özel Mesaj yolu ile yapıldı..
Ben Bir Acep İle Geldim,