Merhaba Dostlar,
Siteye üye olalı bir kaç ay geçmiş olsa da hayat telaşından yeni yeni aktif olmaya başladım. Hazır paylaşımlar yaparken de sizlere selam vereyim dedim.
Malum sosyal medya çıktıktan sonra forum siteleri eskisi kadar rağbet görmüyor, oysa forum sitelerinin samimiyeti ve paylaşımcılık ruhu, yaşayana ve değerini bilene başkadır.
Ben de 2004 yılından bu yana çok çeşitli forumlarda aktif olarak yer almaktaydım ama hepsi teker teker kapanınca en son kendimi burada buldum. Belki muhabbeti derinleştirsek tanıdık bile çıkacağımız dostlar olacaktır. Bu sebeple son kalan bu forumların değerini bilip, yaşatmalıyız.
Son yıllarda dijitalle birlikte her türlü müziğe ulaşım kolaylaştı fakat bizim gibi arşiv meraklısı insanlar için, albümün kartonetini okumak, orkestrada kimler çalmış bilmek, her albümü kapakları ile bilgisayarda düzenli bir şekilde saklamak ise bambaşka bir keyif. Şahsen ben dijitalde bu keyfi bulamıyorum. Bizim gibi arşiv tutkunu insanlar için bilgisayarımızdaki albümlerin değeri çok başkadır.
Bundan sonra elimden geldiğince hayat telaşı izin verdiğince albümler paylaşmaya devam edeceğim. Malum çoğumuz artık çoluk çocuğa karışmış orta yaşlarda insanlarız ve hayat telaşında bazen istesek bile kişisel hobilerimize zaman ayıramıyoruz.
Çok uzattım, kısaca forum ruhu taşıyan, paylaşmayı seven tüm dostlara selam ve sevgilerimle.
VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!
Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..
Merhaba Dostlar...
-
- Forumun Dayısı
- Başlıklar: 5577
- Teşekkür Etti : 7353
- Teşekkür Aldı : 13363
Merhaba ve sitemize hosgeldiniz. Zevkle ve samimiyetle calistigim bir sitedir burasi. Elbette sizinlede dostluk ve arkadaslik kurariz. Simdiden iyi paylasimlarinizi bekliyoruz, bu konudada her türlü yardima haziriz ihtiyaciniz olursa. Kolay gelsin
Dikkat!
Paylasmis oldugum ve sizlerin indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz. Albümler sadece tanitim amaclidir.Kırık linklerimi lütfen bu yöntemle bildiriniz..
Paylasmis oldugum ve sizlerin indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz. Albümler sadece tanitim amaclidir.Kırık linklerimi lütfen bu yöntemle bildiriniz..
-
- Forum Üyesi
- Başlıklar: 209
- Teşekkür Etti : 75
- Teşekkür Aldı : 493
Hoşbulduk üstat, teşekkür ederim.Artvinli1964 yazdı: 20 Şub 2025, 07:04 Merhaba ve sitemize hosgeldiniz. Zevkle ve samimiyetle calistigim bir sitedir burasi. Elbette sizinlede dostluk ve arkadaslik kurariz. Simdiden iyi paylasimlarinizi bekliyoruz, bu konudada her türlü yardima haziriz ihtiyaciniz olursa. Kolay gelsin
-
- Site Admin
- Başlıklar: 4344
- Teşekkür Etti : 1183
- Teşekkür Aldı : 27694
Merhabalar,
Aramıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.. Dediğiniz gibi sosyal medyanın ve dijital platformların çoğalmasıyla müziğe erişim çoğaldı. Dediğiniz gibi bize sadece indirip dinlemek yetmiyor. Nickinizi hatırlıyorum, iyi bir arşivcisiniz sizde.. Forumların ana teması zaten sadece albüm paylaşmak/indirmek değildir. Güzel dostluklar kurulur, etkinlikler yapılır. Bizlerde o eski sıcaklığı samimi arkadaşlarla sağlamaya çalışıyoruz.
Aramıza tekrardan hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim.
Aramıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.. Dediğiniz gibi sosyal medyanın ve dijital platformların çoğalmasıyla müziğe erişim çoğaldı. Dediğiniz gibi bize sadece indirip dinlemek yetmiyor. Nickinizi hatırlıyorum, iyi bir arşivcisiniz sizde.. Forumların ana teması zaten sadece albüm paylaşmak/indirmek değildir. Güzel dostluklar kurulur, etkinlikler yapılır. Bizlerde o eski sıcaklığı samimi arkadaşlarla sağlamaya çalışıyoruz.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
-
- Forum Üyesi
Hoşbulduk üstadım, güzel sözleriniz, için de çok teşekkür ederim.Sivasli_14 yazdı: 20 Şub 2025, 08:46 Merhabalar,
-
- Forum Üyesi
Hoşbulduk, teşekkür ederim.buseteknik39 yazdı: 22 Şub 2025, 07:47 Aramıza hoşgeldin güzel bir ortam sadece forumlarda var bende eski forumcu olarak buradayım